Autosport foto’s

Foto’s met passie

Mijn fotografie rust op twee pijlers: snelheid en rust. Ik leg graag snelheid vast door het te “bevriezen” of door het te benadrukken. Aan de andere kant fotografeer ik graag de rust van landschappen en de natuur. De foto wordt met zorg bewerkt zodat die een fijne sfeer uitstraalt. Hierdoor kun je zowel stoere als sfeervolle platen in mijn webshop tegenkomen.

Materiaal voor elk interieur

Voor het afdrukken van de foto’s heb je keus uit meerdere hoogwaardige materialen. Van een eenvoudige afdruk, eventueel ingelijst, en canvas, tot de meer moderne materialen als acrylglas, dibond, staal, hout en Xpozer. Ook fotobehang hoort tot de mogelijkheden. De prijzen op de site zijn voor canvas. Klik op een kunstwerk om de prijzen voor andere materialen en formaten te zien.

Vertrouwd bestellen

Ook bij het afhandelen van de bestelling staat kwaliteit voorop. De bestelling in de Nederlandse webshop wordt afgehandeld door Werk aan de Muur. Zij zijn ervaren in het verwerken van kunst op de aangeboden materialen, en beschikken ook over het keurmerk van Thuiswinkel Waarborg. Als betaalmiddel wordt bankoverschrijving, iDEAL, Credit Card en Paypal geaccepteerd. Belgische klanten kunnen ook met MisterCash betalen.

Hieronder vind je mijn autosport foto’s die te koop zijn in mijn Werk aan de Muur shop.